Şişli Belediye Başkanı Sarıgül:

KAYSERİ (AA) - Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin tüm yurttaşlarımız bizi nerede görmek istiyorsa önümüzdeki günlerde oradayız"

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin tüm yurttaşlarımız bizi nerede görmek istiyorsa önümüzdeki günlerde oradayız" dedi. Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi gönüllüleriyle bir araya geldiği sucuk evinde yaptığı konuşmada, Türkiye'yi gezerek vatandaşlarla buluşup dertleştiğini söyledi. Bu gezilerle yurttaşların yüzde 100'ünü kucaklamayı ve yüzlerini güldürebilmeyi amaçladığını belirten Sarıgül, özellikle Erzurum, Erzincan ve Sivas'ta vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu bildirdi. Şimdiye kadar yaptığı çalışmalarda hiçbir zaman siyasi parti ayrımı gözetmediğini vurgulayan Sarıgül, "Bayrağımıza, toprağımıza bağlı, inançlarımıza saygı gösteren bütün yurttaşlarımızla beraber oldum. Dil, din, kültür, mezhep farkı kesinlikle gözetmedim. Bunun da enerjisini, sevgisini yurttaşlarımdan görüyorum" ifadelerini kullandı. İstanbul'a mutlu bir şekilde döndüğünü anlatan Sarıgül, yurt gezilerinin süreceği bilgisini verdi. Sarıgül, bir gazetecinin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in, "Artık kararını vermeli" sözünü hatırlatması üzerine şunları kaydetti: "Benim bir yere gelmem önemli değil. Bana herhangi bir şeyde ihtiyaç duyuluyorsa Türkiye Değişim Hareketine ihtiyaç duyuluyorsa Mustafa Sarıgül herhangi bir yerde göreve çağrılıyorsa bunu değerlendirmek lazım. Dolaştığım yerlerde yurttaşlarımın nabzına bakıyorum. Bir siyasinin, 'Ben bir yere geliyorum' demesi doğru değil. Önemli olan yurttaşlarımız sizi nerede görmek istiyor, toplumun her kesimi sizi nerede görmek istiyor ona bakmak lazım. Türkiye'yi dolaşıyor, yurttaşlarımla hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden konuşuyorum. Çünkü gerçekten bugüne kadar yaptığım çalışmalarda, CHP'nin gençlik kollarının 1979 yılında bana öğretmiş olduğu bir olay var; ayrım yapmadan, ötekisi olmadan mücadelemize devam etmek. O nedenle önümüzdeki günlerde arkadaşlarımızla tekrar bir değerlendirme yapacağız, bir araya geleceğiz. Yurttaşlarım beni nerede görmek istiyorsa çalışma arkadaşlarımla konuşarak onun değerlendirmesini yapacağız. Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin tüm yurttaşlarımız bizi nerede görmek istiyorsa önümüzdeki günlerde oradayız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz