Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Ardahan'da

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'ye katılacağı yönündeki iddialara ilişkin, "Bugün el ele, kol kola, omuz omuza, olma zamanıdır.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'ye katılacağı yönündeki iddialara ilişkin, "Bugün el ele, kol kola, omuz omuza, olma zamanıdır. Aday olmak önemli değil, önemli olan kazanmaktır. Benim rütbe heyecanım yok, benim hizmet heyecanım var" dedi. Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Göle ilçesine gelen Sarıgül, kent meydanında halka hitap etti. Ardından Ardahan merkeze hareket eden Sarıgül, Kongre Caddesi'ndeki Şehir Kulübü önünde bir konuşma yaptı. Ardahanlıların yiğit, mert insanlar olduğunu ifade eden Sarıgül, "Ben size yabancı biri değilim. Sizdenim. 'Bismillah' diyerek iktidara yerleşeceğiz. Allah bizi mahcup etmesin. Buluşmaya geldim, sizlerle buluşmaktan gurur duydum. Cumhuriyetin değerlerini iktidara taşımak için buradayım. 'Artık anneler ağlamasın' diyoruz. Çünkü göz renkleri farklı ama göz yaşları aynı" diye konuştu. Sarıgül, konuşmasının ardından Damal ilçesine giderek, belediye hizmet binası önünde halkla bir araya geldi. Güneşin Damal'dan doğduğunu belirten Sarıgül, önce Damal'a, İstanbul'a daha sonra Türkiye'ye çözüm istediklerini söyledi. Bir partilinin, "CHP'den aday ol, CHP'ye gel" çağrısı üzerine Sarıgül, şöyle konuştu: "Benim duyduğum gibi ahali de duydu. Allah'ın niyetinde ne varsa onu halisane eyleyecek. Bugün el ele, kol kola, omuz omuza olma zamanıdır. Aday olmak önemli değil, önemli olan kazanmaktır. Benim rütbe heyecanım yok, benim hizmet heyecanım var. Ardahanlı, Damallı beni nerede görmek istiyorsa ben orada olacağım. Benim için önemli olan kendi düşüncelerimizin iktidara gelmesidir." Herkesin bütünleşmesinden yana olduğunu vurgulayan Sarıgül, "Sizden ricam kimseyle kavga etmeyin, katı olmayın, sert olmayın. AK Parti, MHP, DSP, BDP'ye oy veren bütün yurttaşlarımızın da yerel seçimlerde İstanbul'da bütünleşmesini sağlayın. İstanbul'da siz konuşacaksınız. Hiçbir endişeniz olmasın, hiçbir ayrımı yapmadan konuşacağız" dedi. Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, daha sonra Kars'a hareket etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: