Şişli Belediyesi’nden Sokak İftarı

Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarında yüzlerce Şişlili bir araya geldi. İftara katılan Şişli Belediye...

Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarında yüzlerce Şişlili bir araya geldi. İftara katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Dünyanın her tarafında bu mübarek ayın hoş görüsüne uygun olarak demokrasi gelsin ve her şey demokrasi ile çözülsün” dedi.

Şişli Feriköy Çobanoğlu Sokak’ta kurulan iftar masalarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ezanın okunmasına yakın yemeklerini alan vatandaşlar, fasıl eşliğinde iftarlarını açtı. İftara katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, vatandaşların arasında dolaşarak sohbet etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarıgül, “Ramazan ayı bereket ayı, güzellik ayı, enerji ayı, olanın olmaya verme ayı. Bu sofralar sevgi sofrası, bu sofralar güzellik sofrası, bu sofralarda yurttaşlarımız birbirleri ile örfümüzü geleneğimizi en güzel şekilde yaşıyorlar. Sokaklarda iftar sofrası kurmamızın nedeni komşular birbirlerini görüyor, komşular birbirleri ile beraber oluyor. Ve torunlarımızla evlatlarımız bu güzelliği burada doya doya yaşıyorlar” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayının tüm İslam dünyasına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Sarıgül, “Ramazan ayının bütün kainata barış ve huzur getirmesini ve demokrasi getirmesini arzu ediyorum. Müminler Ramazan ayında savaşmaz. Müminler Ramazan ayında ellerine taş ve sopa kesinlikle almazlar. Ben istiyorum ki bütün müminler kardeş olsun. Ve dünyanın her tarafında bu mübarek ayın hoşgörüsüne uygun olarak demokrasi gelsin ve her şey demokrasi ile çözülsün” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: