Şişli Etfal'de doktoru böyle dövdüler

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan kadın doktor, hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan kadın doktor, hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Doktor, bir hasta yakını tarafından saçından tutularak sürüklendi. Yaşananlar da hastanenin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Olay, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçtiğimiz pazartesi günü saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, hastaneni acil bölümünde görevli kadın doktor, yüksekten düşme soncu yaralanan hastadan kan tahlili istedi. Tahlili gereksiz bulan hasta yakınları doktora tepki gösterdi. İsmi belirtilmeyen kadın doktorun, tahlili ısrarla istemesi üzerine hasta yakınlarından biri doktora saldırdı. Saçlarından tutan hasta yakını doktoru sürüklemeye başladı.

Reklam
Reklam

Araya giren güvenlik görevlilere doktoru kurtarmaya çalıştı. Hasta yakınlarıyla güvenlik görevlileri arasında da arbede yaşandı. Saldırıya uğrayan kadın doktor ise diğer sağlık çalışanları tarafından başka bir odaya alındı. Yaşanan saldırı ve şiddet olayı güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Darp raporu alan kadın doktorun kendisine saldıran iki kişiden şikayetçi olduğu öğrenildi. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nün de doktora avukat tayin ettiği ve olayı takıp ettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: