Şişli'de göçük

Şişli'de inşaatta sabah saatlerinde meydana gelen göçükte, toprak altında kalan işçiyi çıkarmak için ekipler seferber oldu.

Şişli'de bir inşaatta sabah saatlerinde meydana gelen göçükte, toprak altında kalan işçiyi çıkarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Şişli Merkez Mahallesi Nadide Sokak üzerinde bulunan bir inşatta saat 09.15 sıralarında göçük meydana geldi. Sabah işe başlayan işçiler, temele perde beton atmak için hazırlıklara başlarken, yaklaşık 3 metre derinliğindeki temelin istinat duvarı olmayan bölümünde toprak kayması oldu.

Göçük altında kalan 2 işçiden biri kendi çabaları sonucu kurtulurken Hasan Yılmaz isimli işçi toprak altında kaldı. Yılmaz'ın arkadaşları durumu hemen itfaiye,sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye erleri Yılmaz'ı göçük altından çıkarmak için seferber oldu.

Reklam
Reklam

EVLERDEN DUA EDEREK İZLEDİLER
Şişli'den gelen itfaiye yeterli olmayınca Beyoğlu grubundan büyük kurtarıcı istendi. Olay yerine gelen büyük kurtarıcı Yılmaz'ı çıkarmak için tüm ekipmanlarını seferber etti. Yaralı işçi çıkarılmayı beklerken sağlık ekipleri Yılmaz'a serum bağladı.

İtfaiye ve sağlık ekipleri yaralı işçiye müdahale ederken, yakınları da arkadaşlarının çıkarılması için dua etti. Bazı işçiler sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren işçileri arkadaşları sakinleştirdi. Olayı evlerinin penceresinden izleyen bazı vatandaşlarda işçinin kurtarılması için dua ederek gözyaşı döktü.

Göçük altında adeta can pazarı yaşanırken yaralı işçi itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu ancak iki saatte kurtarıldı. Sedyeye konulan Yılmaz ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yılmaz'ın sağlık durumunun ciddiyetin koruduğu öğrenildi. Bu arada polis yaşanan olayda ihmal olup olmadığını araştırırken konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

İSTANBUL/DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: