Şişli'de Hıdırellez Coşkusu

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kuştepe Mahallesi’nde organize edilen Hıdırellez kutlamalarına katıldı. Renkli görüntülere sahne...

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kuştepe Mahallesi’nde organize edilen Hıdırellez kutlamalarına katıldı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamalarda birlik mesajları veren Sarıgül, roman vatandaşların danslarını izledi.

Kuştepe Mahallesi Yunus Emre Lisesi’nde düzenlenen Hıdırellez Bayramı kutlamalarına Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, çok sayıda Roman dernekleri ve vatandaşlar katıldı. Kutlamalara katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül vatandaşlar tarafından güllerle karşılandı.

Reklam
Reklam

Vatandaşların Hıdırellez Bayramını kutlayan Sarıgül, "Bugün çok güzel bir Kuştepe gördüm. Bugün Kuştepe’nin dostlarını gördüm. Son derece mutluyum bundan. Bugün Kuştepelilerin coştuğunu gördüm. Kuştepeli olmanın mutluluğunu, onurunu, gururunu yaşadım. Her zaman güzel Kuştepe’mizden bahsediyorum. Kuştepe bir mozaik, Kuştepe bir güzellik, Kuştepe bir enerji" diyerek Kuştepe’deki değişimi işaret etti.

Hiçbir fark gözetmeksizin bütün insanları olduğu gibi kabul etmenin gerekliliğini vurgulayan Sarıgül, "Din farkı, dil farkı, ırk farkı, kültür farkı, mezhep farkı gözetmeden el ele kol kola ve omuz omuza kabul etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından kutlamalara katılan vatandaşlar yerel sanatçıların verdiği konserlerle doyasıya eğlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: