Sissoko, Juve'ye gitmediğine bin pişman!

Yaz döneminde Juventus'un teklifini reddeden Liverpool'lu orta saha oyuncusu Muhammed Sissoko, kararından dolayı pişman olduğunu dile getirirken; oyuncu, Juventus'un istemesi halinde, Ocak ayında İtalya'nın yolunu tutabileceğini söyledi.

Malili milli oyuncu Juventus'a gitmediği gibi, kulübü Liverpool için de 4 yıllık yeni bir sözleşme imzalayıp, kendini bağlamıştı. Ancak Steven Gerrard, Xabi Alonso ve Javier Mascherano gibi çok üst düzey oyuncuların arkasında bir türlü forma şansı bulamayan 22 yaşındaki Sissoko, gözünü yeniden Juventus'a çevirdi.

Reklam
Reklam

"Yazın Juventus'a gitmemekle çok büyük bir hata yaptım" şeklinde konuşan Malili yıldız, bu sözleriyle, Liverpool menajeri Rafael Benitez'i de kızdıracak gibi görünüyor.

İtalyan futbol uzmanlarına göre Juventus kulübü, bu gelişmelerden sonra 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu yeniden gündemine almayı düşünebilir. Zira yaz aylarında Sissoko'dan eli boş dönünce Olimpik Lyon'dan Tiago Mendes'i 13 milyon Avro'ya transfer eden Juve, bu futbolcunun şu ana kadarki performansında hayal kırıklığına uğramış durumda.

Kaynak: Goal.com