Sissoko'nun geleceği Liverpool'a emanet

Liverpool, 22 yaşındaki Malili yıldızı Muhammed Sissoko'yla olan sözleşmesini 2011 yılına dek uzattı.

Transfer dünyasında beklenen hareketliliği gösteremeyen Liverpool, iç transferdeyse önemli kayıplar vermeden yoluna devam ediyor. Liverpool takımı; Steven Gerrad, Jamie Carragher, Xabi Alonso ve Jose Reina'dan sonra Muhammed Sissoko'ya da imza attırarak çekirdek kadrosunu korudu.

"Forma savaşına hazırım"
2006-2007 sezonunun ortasında ağır bir sakatlık geçirerek yerini, Liverpool'un Ocak ayında transfer ettiği Javier Mascherano'ya kaptıran Sissoko, takımıyla sözleşme yenilemenin büyük bir mutluluk olduğunun altını çizerek, "Kendimi yeni sezon için hazır hissediyorum. Sakatlık sorunum oldu, takımda yer kapma yarışı vermek zorunda olduğumun bilincindeyim. Çünkü bizde çok iyi ortasaha oyuncuları var. Ancak ben bu savaşa da hazırım. Menajerimin bana güvenmesi ve kontratımı uzatması, özgüvenimi has safhada arttırdı. Şimdi bunun karşılığını sahada verme zamanıdır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Genç Malili, Liverpool'dan ayrılmayıysa bugüne dek aklından bile geçirmediğini sözlerine ekledi.

Valencia'dan transfer olmuştu
Sissoko, 2003-2005 yılları arasında formasını giydiği İspanyol Valencia takımında dikkati çekmiş, daha sonra 300 bin Avro'ya transfer olduğu Liverpool'daysa âdetâ yıldızlaşmıştı. Genç ortasaha oyuncusu, 2006-2007 sezonunda sakatlığı nedeniyle, Avrupa maçları dahil, toplam 25 kez Liverpool forması giyebildi.

Kaynak: Goal.com