Siteler OSB Olmak Istiyor

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Siteler'in bir an önce Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yapılmasını istediklerini kaydederek, "Elektrik,

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Siteler'in bir an önce Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yapılmasını istediklerini kaydederek, "Elektrik, su, doğalgaz ve bununla birlikte Organize sanayi Bölgesi olmasının sağlayabileceği kredi ve teşvikler sabırsızlıkla bekleniyor" dedi.

Taklacı, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Siteler esnafını ziyaret ettiğini anımsatarak, Sitelerin OSB olması için yapılan tüm çalışmaları takdir ettiklerini kaydetti.

Siteler'de bazı sıkıntıların yaşandığını ve bunların çözümünün Siteler'in OSB olmasıyla giderileceğine işaret eden Taklacı, Siteler'in OSB olması için yapılan girişimlerle ilgili "Umarız bu hayırlı teşebbüs sonuçlanır ve Ankara kazanır" dedi.

Reklam
Reklam

Siteler'in belirli bir statüye sahip olmadığını ifade eden Taklacı, bu yüzden çok önemli altyapı eksiklikleri bulunduğu ve sanayi siteleri ile OSB'lere sağlanan desteklerden faydalanamadıklarını belirtti.

Taklacı, Siteler'de yaşanan sorunları ve bunlara ilişkin çözüm yollarının neler olabileceğini her fırsatta anlattıklarını kaydederek, "Sorun çözümüne katkı sağlayanları takdir edip, sorun çıkaranlarla da mücadele ediyoruz" dedi.

Açıklamada ayrıca, Kılıçdaroğlu'na esnafın sıkıntıları ile taleplerinin de dile getirildiği ifade edildi.

Muhabir: Hüseyin Karatepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: