Sivas Belediye Başkanı Ürgüp, Şehirlerarası Otobüs Terminalini Inceledi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, eski binası yıkılarak yeni bina yapılan şehirlerarası otobüs terminalinde yürütülen çalışmaları inceledi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, eski binası yıkılarak yeni bina yapılan şehirlerarası otobüs terminalinde yürütülen çalışmaları inceledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürgüp, yaptığı açıklamada, 23 Kasım'da terminalin açılışını Sivas halkıyla yapacaklarını belirtti. Ürgüp, "Belediye birimleri Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerimizin yoğun çalışmaları sürüyor. Alt yapının fazla işi kalmadı. Arkadaşlarıma ben kolaylıklar diliyorum, başarılar diliyorum pek fazla bir şey kalmadı, açılış haline geldik çok şükür" ifadesini kullandı. Düzenlemelerin devam ettiğini kaydeden Ürgüp, "Bazı alanlarda toprak sıkıştırmaları var, ekiplerimiz dolgu malzemesi getirdi. Çevrenin, köprünün girişine kadar hepsinin düzenlenmesi gerekiyor. Arka cephede bir taksi durağı, 40 taksilik otopark alanı ve misafir oto araçları için ön cephede ise araçların iniş biniş peronları hareket edilebilecek bir alan olacak" açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: