Sivas Belediye Başkanı Ürgüp, Sivasspor Tesislerini Ziyaret Etti

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivasspor Tesislerini ziyaret etti.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivasspor Tesislerini ziyaret etti.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Ürgüp'ün tesisleri ziyaretinde, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve kulüp yöneticileriyle görüştüğü bildirildi.

Ürgüp, ziyaretinde Sivasspor'u takım halinde Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nin açılışına davet etmek istediklerini belirterek, "Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nden, başta 4 Eylül Belediyespor olmak üzere kentteki diğer amatör kulüpler faydalanabilecek. Sivaspor'u takım halinde tesislerimizin açılışına davet ediyoruz. Daveti bizzat yapmak istedim" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Ürgüp, açılışta Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ı şöhretler karmasının hocası olarak sahaya çıkartmak istediklerini de belirterek, Beşiktaş karşısında alınan galibiyetten dolayı takımı kutladı.

Otyakmaz ise Ürgüp'e teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Sivasspor'un yanında yine Sivas'ı temsil eden bir kulübümüzün olması, modern tesislerinin olması bizi mutlu ediyor. Bu çalışmalarınıza destek olmak bizim görevimiz, tam kadro Sivasspor camiası olarak inşallah açılışta bulunacağız. Hep birlikte bu güzel günü beraber yaşayacağız."

Muhabir: Serhat Zafer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz