Sivas Belediyesi 350 çocuğu sünnet ettirecek

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Hayat Ağacı Derneği...

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile bu yıl 23'üncüsü düzenlenecek olan Geleneksel Sünnet Şöleni 350 çocuğun ücretsiz sünnet ettirileceğini söyledi.

Doğan Ürgüp, yaptığı açıklamada, Sivas Belediyesi olarak maddi durumu iyi olmadığı için ya da başka sebeplerle sünnet olmamış 350’ye yakın çocuğu ücretsiz olarak sünnet ettireceklerini belirtti. Başkan Ürgüp, bu fırsattan yararlanmak isteyen ailelerin 8 Haziran 2012 Cuma tarihine kadar Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerektiğini kaydetti. Ürgüp, Sivas Belediyesi sünnet şölenine kayıt yaptıran çocuklar için 22 Haziran 2012 Cuma günü saat 18.00’da 4 Eylül Spor Salonu’nda kına gecesi ve sünnet şöleni için renkli bir kutlama programı düzenleyeceklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Ürgüp, çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, nüfus cüzdan fotokopisi, ikametgâh belgesi ve çocukların beden ve ayakkabı numaraları ile birlikte Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerektiğini ifade etti.

Başkan Ürgüp, sünnet için kayıt yaptıran 350 çocuğun bütün kıyafetleri ve ayakkabılarını 19 Haziran 2012 Salı günü Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü içerisinde bulunan Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankası'ndan ücretsiz dağıtılacağını dile getirdi. Başkan Ürgüp, 25 Haziran 2012 tarihinden itibaren geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet olacak çocukların hastanelerde hijyenik bir ortamda uzman sağlık ekipleri tarafından sünnet ettirileceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: