Sivas Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Sivas Belediyesi makine parkını güçlendirmeye devam ediyor. 2 adet akaryakıt tankeri, 2 kamyon ve 1...

Sivas Belediyesi makine parkını güçlendirmeye devam ediyor. 2 adet akaryakıt tankeri, 2 kamyon ve 1 greyder alımı yapan Sivas Belediyesi, aldığı araçları belediye hizmetlerinde kullanacak. Son yapılan araç gereç alımlarıyla, son yıllarda 149 araç ve iş makinesi belediyenin araç parkına kazandırıldı.
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından belediyenin makine parkını güçlendirilme çalışmaları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde alımı yapılan 5 yeni otobüsün ardından, 2 adet akaryakıt tankeri, 2 kamyon ve 1 adet de greyder alındı. Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü çalışmalarında kullanılacak olan akaryakıt tankerleri 550 bin liraya mal oldu. Tankerler, 25 bin litre akaryakıt taşıma kapasitesine sahip bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılacak olan greyder, 447 bin liraya mal olurken, alınan 2 yeni kamyon ise toplam 150 bin liraya alındı. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp döneminde, son yapılan alımlarla birlikte toplam 149 araç gereç ve iş makinesi belediyenin makine parkına kazandırıldı. Belediyenin ihtiyacı olan yeni iş makinelerinin devreye girmesiyle, başta fen işleri ve altyapı çalışmaları olmak üzere, park bahçe hizmetlerinde, işçilik ve zamandan tasarruf sağlanacak. Yeni alınan araçlarla, makine parkını günden güne yenileyen ve güçlendiren Sivas Belediyesi, aldığı modern araç gereçlerle Sivas halkına daha hızlı ve kaliteli hizmet verecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz