Sivas Belediyesi Kadir Gecesi’nde camide sahur verecek

Sivas Belediyesi, Kadir Gecesi sebebiyle ilkini geçen yıl organize ettiği ‘Kadir Gecesi Sahur İkramı’ programını...

Sivas Belediyesi, Kadir Gecesi sebebiyle ilkini geçen yıl organize ettiği ‘Kadir Gecesi Sahur İkramı’ programını bu yılda gerçekleştirilecek. Sahur programı, 26 Ağustos’u 27 Ağustos Cumartesi'ne bağlayan sahur gecesinde Ulu Camii'nde düzenlenecek.
Kadir Gecesi nedeniyle gece geç saatlere kadar ibadet eden vatandaşların sahur problemi yaşamaması için belediye cami avlusunda sahur ikramında bulunacak.
Geçen yıl düzenlenen sahur programında, Sivas Belediyesi tarafından Ulu Cami avlusunda 2 bin kişiye sahur ikram edildiğini kaydeden Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, bu yılda, cemaate kahvaltı paketleri ve çay ikram edeceklerini söyledi.
Sahur vaktinde toplam bu yıl da 2 bin kişiye kahvaltılık dağıtılmasını hedeflediklerini aktaran Ürgüp, bu memleketin evlatları olarak Ramazan ayında da her türlü hayırlı faaliyeti göstermeye gayret ettiklerini dile getirdi.
Kadir Gecesi dolayısıyla teravih namazının ardından, ‘Gözyaşı Geceleri' adlı programı organize ettiklerini, sahur vaktinde de 2 bin kişiye kahvaltılık dağıtarak bu geceyi hayırlı bir şekilde değerlendireceklerini belirten Ürgüp, Sivas halkının ve bütün İslam âleminin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz