Sivas Belediyesi Personeli Sağlık Taramasında Geçirildi

Sivas Belediyesi ve belediye bünyesinde bulunan Özbelsan A.Ş çalışanları 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği...

Sivas Belediyesi ve belediye bünyesinde bulunan Özbelsan A.Ş çalışanları 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatlar gereği sağlık taramasından geçirildi.

Sivas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile özel bir sağlık kuruluşu tarafından gerçekleştirilen sağlık taramasında belediye ve Özbelsan personeli, belediye ve Özbelsan yanında konuşlanan mobil sağlık araçlarında muayene edildi. Sivas Belediyesi personeline, sağlık taraması çerçevesinde PA-Akciğer grafisi, Odyo (işitme testi), Hemogram (kan testi), SFT (solunum fonksiyon testi) ve Göz muayenesi yapıldı.

Reklam
Reklam

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, belediye hizmetlerinde verimliliği artırmanın yolunun, personelin sağlıklı ve iyi şartlarda hizmet verme koşullarının sağlanmasından geçtiğini ifade ederek, “Maddi ve manevi yönden personelimize en iyi şartları sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Personelimizin memnuniyeti, halkımızın memnuniyetini sağlamaktadır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: