Sivas Belediyesi Tiyatro Topluluğu, 'ah Şu Gençler' Adlı Oyunu Sahneleyecek

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Tiyatro Topluluğu, 'Ah Şu Gençler' adlı...

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Tiyatro Topluluğu, 'Ah Şu Gençler' adlı yeni bir eserini sahneleyecek.

Atatürk Kültür Merkezi'nde, iki perdeden oluşacak müzikal, komedi ve eğlence oyununu Turgut Özakman'ın yazdığı, yönetmenliğini de Bülent Olgun'un yaptığı belirtilirken, tiyatro oyununun hedef kitlesi olarak gençlerin belirlendiği kaydedildi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, kültürel etkinliklerde diğer illerle fark olmaması için gerekli titizliği gösterdiklerini kaydederek, "Belediyecilikte halka hizmet sadece altyapı hazırlamak, kaldırım yapmak, asfalt dökmek, yeşil alan oluşturmak değildir. Bunlar bir belediyenin asli görevleri arasındadır. Belediyecilikte asıl hizmet, halkın taleplerini yerine getirmektir. Biz buna sosyal belediyecilik diyoruz. Kültürel etkinliklerle de Sivas'ın diğer illerden farkının olmaması için gerekli titizliliği göstermekteyiz. Kültür müdürlüğümüz tarafından oluşturulan tiyatro bölümü bunlara bir örnektir. Zaman zaman hazırladıkları eserlerle halkın karşısına çıkan tiyatromuz, bu sefer hedef olarak gençleri almıştır. İki perdelik müzikal komedi eğlence programı olarak hazırladığımız tiyatromuzun ilk gösterimine ilköğretim, orta öğretim ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra tüm tiyatro severleri ücretsiz olarak sergilenecek tiyatro oyununa bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenecek olan "'Ah Şu Gençler' isimli iki perdelik müzikal komedi oyunu, 1 Nisan Pazar günü saat 19.30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: