Sivas Belediyesi Voleybol Turnuvasında Finale Yükseldi

Vergi Haftası münasebetiyle defterdarlık tarafından kamu kurumları arasında düzenlenen voleybol turnuvasında Sivas Belediyesi finale çıktı.Her...

Vergi Haftası münasebetiyle defterdarlık tarafından kamu kurumları arasında düzenlenen voleybol turnuvasında Sivas Belediyesi finale çıktı.

Her yıl çeşitli etkinliklerle vergi haftasını kutlayan Sivas defterdarlığı bu yılda kamu kurumları arasında voleybol turnuvası düzenledi. Sivas Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Hava Meydanları, Tüdemsaş, Defterdarlık ve Sağlık İl Müdürlüğünün katıldığı turnuvada Sivas Belediyesi Emniyet Müdürlüğü ve Tüdemsaş'ı yenerek finale çıkma başarısını gösterdi.

Kazanılmış iki set üzerinden oynanacak müsabakalarda Tüdemsaş ve Hava Meydanları 4 Mart 2013 tarihinde Atatürk Spor Salonu’nda saat 18.00'de oynanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: