Sivas Belediyesi'nden 5 bin lira ödüllü fikir yarışması

Sivas Belediyesi tarafından 'Bir Fikrim Var' adlı ödüllü fikir yarışması düzenlendi. Ulaşım, şehir aydınlatması, şehir...

Sivas Belediyesi tarafından 'Bir Fikrim Var' adlı ödüllü fikir yarışması düzenlendi. Ulaşım, şehir aydınlatması, şehir düzenlemesi, web tasarım, organik tarım, kültürel tanıtım, sosyal projeler, icat ve sağlık kategorilerinin yer aldığı yarışmada birinci projeye 5 bin TL, ikinci projeye 3 bin TL, üçüncü projeye 2 bin TL ve ilk on projeye ise 500 TL ödül verilecek.
Başvuruların 20 Şubat'a kadar kabul edileceği yarışmada dereceye girenler 19 Mayıs’ta düzenlenecek törenle ödüllendirilecek. Yarışma jürisi, alanında uzman akademisyenler tarafından oluşacak. Yarışma ile şehrin ve toplumun genel problemlerine yenilikçi ve uygulanabilir çözüm bulmak amaçlanıyor.
Projelerin dışında patent hakları eser sahibine ait olan icatların da katılabileceği yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi www.fikrinikapgel.com adresinden alınabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz