Sivas Belediyesinin Asfalt Ve Çevre Düzenlemesi Çalışmaları

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Çongar, Necmettin Erbakan Caddesinde devam eden asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Çongar, Necmettin Erbakan Caddesinde devam eden asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çongar, Fen İşleri Müdürü Ali Zorlu ve Park Bahçeler Müdürü Murat Destebaşı ile Necmettin Erbakan Caddesinde incelemelerde bulundu. Belediye ekiplerinin özverili çalışmalarına devam ettiklerini belirten Çongar, "Burada Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü çalışmalara devam ediyor. Bir taraftan yol yapıyoruz, devamında asfalt, çevre düzenlemesi yapıyoruz. Park Bahçeler Müdürlüğü ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ile ortak aydınlatma düzenlemesi yapıyoruz. İnşallah bayrama kadar belli bir noktaya kadar getiririz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: