Sivas Belediyespor, Kastamonu’ya konuk olacak

Türkiye 2.

Türkiye 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Sivas Belediyespor, 3 Kasım Pazar günü deplasmanda ligin 11. müsabakasına çıkacak. Kastamonu ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takım, maça galibiyet parolası ile çıkacak.
3 Kasım Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan Kastamonuspor-Sivas Belediyespor karşılaşması, Kastamonu Gazi Stadyumunda oynanacak. Mücadelede Ankara bölgesi hakemlerden Efe Tanrıverdi düdük çalacak.
Sivas Belediyespor ile Kastamonuspor, ligde 3. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 2 karşılaşmada Sivas Belediyespor’un rakibine karşı 1 kez üstünlüğü bulunuyor. Kastamonu’nun hiç üstünlüğü bulunmazken, geride kalan 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanmıştı. İki takım arasında oynanan maçlarda taraflar toplamda 2 kez gol sevinci yaşadı. Sivas Belediyespor, 2 kez rakibinin filelerini havalandırırken, kalesinde ise hiç gol görmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz