Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nden Eğitime Katkı

Sivas Fenerbahçeliler Derneği, merkeze bağlı Yazıbaşı Köyü İlköğretim Okulu'nun bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını üstlendi.

Sivas Fenerbahçeliler Derneği, merkeze bağlı Yazıbaşı Köyü İlköğretim Okulu'nun bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını üstlendi.

Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, okuldaki yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Okulun iç ve dış boyasının, yer ve dış taban döşemelerinin, elektrik tesisatının onarımının yapılacağını, kapı pencerelerinin yenileneceği ve okula bin metrekare bahçe kazandırılacağını ifade eden Sümbüloğlu, şunları kaydetti:

"Başkanımız Aziz Yıldırım'ın da sürekli belirttiği üzere Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olan Fenerbahçe'mizin sosyal faaliyetlerini ilimizde de hakkıyla temsil etmek adına, Sivaslı yardımseverlerin de desteğini arkamıza alarak Yazıbaşı Köyü İlköğretim Okulu yenileme çalışmalarını üstlendik. Daha önce de Kızılay'a toplu kan bağışı, 300 öğrencinin giydirilmesi, 80. Yıl Yurdu'nda 80 öğrenciye hediyeler verilmesi ve tekerlekli sandalye alımı gibi faaliyetlerimiz olmuştu. Bu kez eğitimi seçtik. Umarım bu okulda öğrenim görecek öğrenciler için gerekli ortamı yaratır ve eğitime bir katkı sağlamış oluruz."

Reklam
Reklam

Sümbüloğlu, yenileme çalışmaları bittikten sonra binayı, 1 Eylül'de Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin de katılacağı bir törenle okul idaresine teslim etmeyi planladıklarını bildirdi.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: