'Sivas' Filmi Ekibinden Başkan Deniz’e Ziyaret

Yozgat’ın Yerköy ve Kırşehir’in Çiçekdağı ilçelerinde çekimleri yapılan ‘Sivas’ adlı sinema filmi ekibi Çiçekdağı Belediye...

Yozgat’ın Yerköy ve Kırşehir’in Çiçekdağı ilçelerinde çekimleri yapılan ‘Sivas’ adlı sinema filmi ekibi Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz’i makamında ziyaret etti.

Filminin yönetmenliğini yapan Kaan Müjdeci ve yayın ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Deniz, konukları ile filmin konusu hakkında sohbet etti. Müjdeci, Başkan Deniz’e film ekibine yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Deniz, Yerköy ve Çiçekdağı ilçelerinin tanıtımına Sivas filminin önemli katkı sağlayacağını belirterek, "Yozgat, Sivas ve Kırşehir yöreleri genelde aynı kültürleri yaşamaktadır. Sivas filminin çekimlerinin Çiçekdağı ve Yerköy çevresinde yapılması bizleri çok mutlu etti. İlçemizin tanıtımına da önemli katkısı olacağına inanıyorum. Bu vesile ile film ekibine teşekkür ediyor başarılar diliyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: