Sivas Heyeti, Denizli’de Et Kombinasını Inceledi

Sivas'ta kurulması planlanan et kombinası için araştırmalar sürüyor. Vali Zübeyir Kemelek, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin,...

Sivas'ta kurulması planlanan et kombinası için araştırmalar sürüyor. Vali Zübeyir Kemelek, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ın da katılımıyla, 2013 Yılı Yatırım Programı'na alınan Sivas hayvancılığının geliştirilmesi çalışmaları kapsamında örnek olması amacıyla Denizli’de incelemelerde bulundu.

Gezide Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Denizli milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve Denizli Et Balık Kurumu Sorumlu Müdürü Mustafa Kıraç da hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Vali Kemelek, Sivas’ta kurulması planlanan et kombinası tesislerine örnek olması düşünülen tesislerin incelendiğini ve mevcut projeden faydalanılacağını ayrıca Ankara Sincan Et Kombinası tesislerinde de incelemeler yapıldığını belirtti. Vali Kemelek, "AB standartlarında et kesimi ve işlenmesi amacıyla kuracağımız tesis ülkemizin en önde gelen tesislerinden biri olması arzusundayız. Bu konuda çalışmalar devam ediyor." dedi.

Ayrıca İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ve beraberindeki heyet, Yıldız Dağı Projesi'nde değerlendirmek üzere Isparta'nın Davraz ilçesinde bulunan Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde de gezi ve incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: