Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Doğan'dan CÜ Rektörü Kocacık'a Ziyaret

Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Sadettin Doğan, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Sadettin Doğan, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Sivas Hizmet Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocacık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kültür, sanat ve bilim kenti Sivas'ı daha güzel yerlere taşımak için ekibiyle güzel çalışmalar yapacaklarını kaydeden Kocacık, "Sizler gibi değerli sivil toplum örgütlerinin de katkıları bizlere güç veriyor. Hep birlikte ilimize güzel katkılar sağlayacağımıza inanıyor, vakfınız adına yapılan ziyaretten dolayı da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Doğan ise Kocacık'ın, seçim sonrası aynı zamanda Sivas Hizmet Vakfı mütevelli heyet üyeliğine de seçilmiş olduğunu belirterek, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Üniversite ile şehir arasında köprü kurmak ve öğrencilere Sivas'ı en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarının süreceğini kaydeden Doğan, Kocacık'a çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Doğan, Kocacık'a çeşitli hediyeler takdim etti.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: