Sivas için fırtına uyarısı

Sivas ve çevresi için Cuma gecesi başlayıp Cumartesi günü akşam saatlerine kadar sürmesi öngörülen fırtına uyarısı yapıldı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda Sivas ve çevresinde Cuma gecesi başlayıp Cumartesi günü akşam saatlerinde kadar sürecek kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına beklendiği belirtildi.

Sivas ve çevresi için Cuma gecesi başlayıp Cumartesi günü akşam saatlerine kadar sürmesi öngörülen fırtına uyarısı yapıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda Sivas ve çevresinde Cuma gecesi başlayıp Cumartesi günü akşam saatlerinde kadar sürecek kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına beklendiği belirtildi. Yapılan açıklamada rüzgar hızının saatte 40 ile 90 kilo metre arasında değişebileceği belirtilip, karbonmonoksit zehirlenmeleri, çatı uçmaları, ağaç ve direk devrilmeleri, tipi ve kar sürülmesi gibi olaylara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz