Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan: "Bizler Mevcut Güzellikleri Muhafaza Edeceğiz. Üzerine De Yeni Hizmetler Ekleyeceğiz. İdare Olarakbu Bizim Hedefimiz Olmalı"

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan, "Bizler mevcut güzellikleri muhafaza edeceğiz. Üzerine de yeni hizmetler ekleyeceğiz. İdare olarak bu

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan, "Bizler mevcut güzellikleri muhafaza edeceğiz. Üzerine de yeni hizmetler ekleyeceğiz. İdare olarak bu bizim hedefimiz olmalı" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, kırsal altyapı çalışmaları kapsamında ilçelerde görev alacak personelle bir araya geldi.

Kurum olarak yeni bir yol haritası çizdiklerini ifade eden Ayhan, "Kurumumuzun yüksek bir performans sergilemesini istiyorum. İlimizin en güçlü ve kapasiteli kurumunu fiilen sahada göstermek için hepimizin gayret göstermesi gerekiyor" dedi.

Reklam
Reklam

Sivas'ın en ücra köşesine hizmet götürmek için çalışma yapacaklarını belirten Ayhan, altyapı sorunları bulunan kentte sıkıntıların çözüme kavuşması için sahada görev alacak personele büyük görevler düştüğünü belirtti.

Personelin motivasyonunu üst seviyede tutmaya çalıştıklarını, eksiklikleri gidermenin çabası içinde olduklarını anlatan Ayhan, şunları kaydetti:

"Bizler mevcut güzellikleri muhafaza edeceğiz. Üzerine de yeni hizmetler ekleyeceğiz. İdare olarak bu bizim hedefimiz olmalı. Sizlerden isteğim iş sezonunda başarılı bir hizmet göstermenizdir. Temel gayemiz insana hizmettir. Köylerde ve gurbette yaşayan vatandaşlarımız bizlerden hizmet beklemektedir. Mevcut sistemi daha dinç tutma noktasında gayret gösterirsek güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır. Sizlerin gönül hoşluğuyla ve ağız tadıyla çalışacağınıza inanıyorum."

Ayhan, 2012 iş sezonunda önemli projelerin uygulanacağını belirterek, kırsal altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere 23 adet iş makinesi ve 23 adet pikap alınacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Yol-İş 2 Nolu Şube Başkanı Eyüp Baran ise ilçelerde görev alacak personele görevlerinde başarılar dileyerek, personelin çalışmalarda ellerinden gelen gayreti göstereceğini belirtti. Baran, sendika olarak işçilerin her zaman yanında olacaklarını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: