Sivas Kongresi'nin 93. Yıl Dönümü-Sivas'taki Etkinlikler, TBMM Başkanı Cemil Çiçek,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Savunma Bakanıİsmet Yılmaz Ve Diğer Ilgililerin, Atatürk Anıtı'na Çelenksunmasıyla Başladı

Sivas Kongresi'nin 93. yıl dönümü etkinlikleri başladı.

Sivas Kongresi'nin 93. yıl dönümü etkinlikleri başladı.

Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas Kongresi'nin 93. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Milletvekilleri ile protokol üyelerinin de katıldığı tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Reklam
Reklam

Çiçek, Kılıçdaroğlu, Yılmaz, Kemelek ve beraberindekiler, daha sonra Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'ne geçerek, Kongre Salonu'nda oyuncular tarafından Sivas Kongresi'nin temsili olarak canlandırılmasını izledi.

Çiçek ve Kılıçdaroğlu, müze özel defterini imzaladı.

Programa, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.

Muhabir: Önder Felek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: