Sivas-malatya karayolu ulaşıma kapandı

Sivas'taki olumsuz hava koşulları nedeniyle sabah saatlerinde ulaşıma açılan Sivas-Malatya karayolu, saat 18:15 itibariyle ulaşıma yeniden kapandı.

SİVAS (İHA) - Sivas'taki olumsuz hava koşulları nedeniyle sabah saatlerinde ulaşıma açılan Sivas-Malatya karayolu, saat 18:15 itibariyle ulaşıma yeniden kapandı.

Kentte etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları ulaşımda aksamalara yol açmaya devam ediyor. Sivas-Malatya karayolu Yağdonduran mevkii, tipi ve sürgün nedeniyle akşam saatlerinde ulaşıma kapandı. Bölgede tipinin etkili olması ve görüş mesafesinin de düşmesi nedeniyle karayolları ekiplerinin çalışma yapamadığı öğrenildi. Her iki yöne de araçlar gönderilmezken, Sivas istikametinden gelen araçlar Ulaş ilçesinde, Malatya istikametinden gelen araçlar da Kangal istikametinde bekletiliyor.

Reklam
Reklam

Kapanan yolun açılmasını bekleyen Sadi Göktaş isimli TIR şoförü, 13 saattir yolun açılmasını beklediklerini söyledi. Dinlenme tesislerinde bekleyen TIR şoförleri de yolun açılana kadar bekleyeceklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler: