Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda gümrük hizmeti başlıyor

Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda gümrük hizmetlerine başlanacağı bildirildi.

Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda gümrük hizmetlerine başlanacağı bildirildi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TSO) yapılan yazılı açıklamada, Sivas TSO Başkanı Osman Yıldırım'ın girişimleriyle Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nın gümrük hizmetleri vermeye başlayacağı, yurt dışından gelen yolcuların bagaj bağlantısını vererek eşyalarını aktarmalı olarak Sivas'tan alabilecekleri belirtildi.

Yaşanan sorunun ortadan kaldırılması amacıyla Osman Yıldırım'ın Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas milletvekilleri ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ali Nural'a bir mektup gönderdiği belirtilen açıklamada, yapılan girişimlerin olumlu sonuç verdiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada görüşlerine yer verilen TSO Başkanı Osman Yıldırım, önümüzdeki günlerde Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda gümrük hizmetlerine başlanacağını belirterek, "Dünyanın neresinden olursa olsun Sivas'a gelmek isteyen yolcular, aktarmalı olarak bagajlarını Nuri Demirağ Havaalanı'ndan alabilecekler. Sayın bakanımıza, milletvekillerimize ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müsteşar yardımcımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: