Sivas Olaylarında Hayatını Kaybedenler Didim’de Anıldı

2 Temmuz Sivas Olayları, Didim 2 Temmuz Platformuna bağlı siyasi parti ve sivil toplum...

2 Temmuz Sivas Olayları, Didim 2 Temmuz Platformuna bağlı siyasi parti ve sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen etkinlikle anıldı.

Anma programı kapsamında Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi önünde toplanan yaklaşık 1500 kişi ellerinden döviz ve pankartlarla 19 Mayıs Caddesi ve Atatürk bulvarı üzerinden yürüyüş gerçekleştirdi. Grup sloganlar atarak anma etkinliğin yapılacağı Belediye Parkı önündeki alana geldi. Anma etkinliğinde ilk olarak Sivas Madımak Otel'de hayatını kaybeden 37 kişi için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından sloganlar atıldı. Grup adına basın açıklamasını Didim Alevi Bektaşi Kükltür Merkezi ve Cem Evi Derneği üyesi Av. Zekiye Baran Dikçe okudu. Basın açıklamasının ardından sloganlar atan grup olaysız dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: