Sivas Protokolü Dayanışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Sivas protokolü, Kamu Şirket İşçileri Derneği (KAŞİD) Sivas Şubesi Başkanı Adem Kuru tarafından düzenlenen dayanışma...

Sivas protokolü, Kamu Şirket İşçileri Derneği (KAŞİD) Sivas Şubesi Başkanı Adem Kuru tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Paşabahçe Kütük Ev'de düzenlenen yemeğe, Sivas Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve kurum müdürleri katıldı. Yemek öncesi konuşan KAŞİD Sivas Şubesi Başkanı Adem Kuru, özlük haklarıyla alakalı sıkıntıları anlatmak için bir araya geldiklerini belirterek, "4 bin 857 Sayılı İş Kanunu'na göre almamız gereken özlük haklarımızdan yoksun bırakılarak mesaimizi tamamlamamış olmamız ve kurum amirlerimizin bu konuda takipçi olmamaları zorumuza gidiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kuru'nun konuşmasının ardından belediye çalışanlarının ücretlendirmelerinden bahseden Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, bin 100 civarında çalışanlarının olduğunu ve hepsinin asgari ücretin üzerinde maaş aldıklarını söyledi.

Maaşlara ve şartlara dikkat edilmesinin verimli hizmete yansıyacağını söyleyen Vali Kolat ise, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: