Sivas şehirler arası otobüs terminalinin ihalesi canlı yayınlandı

Sivas Belediyesi, yeni şehirlerarası otobüs terminalinin ihalesini yaptı. Sivas'ta ilk kez bir ihale canlı yayınla...

Sivas Belediyesi, yeni şehirlerarası otobüs terminalinin ihalesini yaptı. Sivas'ta ilk kez bir ihale canlı yayınla tüm halka açık yapıldı.

Belediye İhale Salonu'nda yapılan ihale için 16 firma dosya aldı. 13 firmanın katıldığı ihaleye Sivas'tan da Yıldızdağı, Ek-il İnşaat ve Özbelsan AŞ teklif verdi. İhale yaklaşık bir saat sürdü. Komisyon tarafından yapılacak incelemenin ardından 15 gün içerisinde hangi firmanın ihaleyi aldığı Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından açıklanacak.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün seçim döneminde vaat ettiği şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda canlı olarak www.sivas.bel.tr adresinden yayınlanan ihale, aynı zamanda kent meydanında bulunan Sivas Belediyesi'ne ait led ekranda da canlı olarak yayınlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz