Sivas SYDV 4 Bin 56 Aileye Nakdi Yardım Yapacak

SİVAS (AA) - Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV),  Kurban Bayramı dolayısıyla 4 bin 56  aileye nakdi yardımda bulunacak.

SİVAS - Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Kurban Bayramı dolayısıyla 4 bin 56 aileye nakdi yardımda bulunacak. Kurumun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, SYDV Müdür Vekili Makbule Nalbant, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine yardım yapıldığını belirtti. Kurban Bayramı öncesi ihtiyaçlarını karşılaması için yardımların vatandaşlara ulaştırıldığını ifade eden Nalbant, 4 bin 56 aileye aile başı muhtaçlık durumuna göre 125 lira ile 200 lira olmak üzere toplam 528 bin 450 lira yardım yapılacağını aktardı. Nalbant, yardımların PTT şubeleri aracılığıyla 2 Ekim'den itibaren dağıtılmaya başlandığını ve ödemelerin 2 Kasım'da sona ereceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: