Sivas Ticaret Borsası Ile ING Bank Arasında Kredi Protokolü Imzalandı

Sivas Ticaret Borsası ile ING Bank arasında kredi protokolü imzalandı.

Sivas Ticaret Borsası ile ING Bank arasında kredi protokolü imzalandı.

Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu, borsanın toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, borsaya kayıtlı işletmelere destek sağlamak amacıyla ING Bank ile kredi protokolü imzaladıklarını belirtti.

Borsa olarak üyelerine piyasaya oranla daha uygun şartlarda kaynak temin edebilmeleri için bankalarla protokollere özen gösterdiklerini ifade eden Hastaoğlu, borsa üyelerine bankacılık ve kredi hizmetlerinde çeşitli kolaylıklar sağlanarak, işletmelerin finansmana daha kolay ulaşmasının hedeflendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Hastaoğlu, "Üyelerimiz imzalanan bu protokolle ING Bank'tan uygun faiz oranlarıyla ticari nakdi kredi, taksitli ticari kredi ve gayri nakdi teminat mektubu kredisi kullanabileceklerdir. Bu doğrultuda ING Bank ile yaptığımız protokol anlaşmasının üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

ING Bank Sivas Şube Müdürü Mehmet Galip Cemali ise protokolle Ticaret Borsası'na bağlı 700'ü aşkın üyeye direkt ulaşmak istediklerini belirterek, "Uygun şartlarda bir protokol hazırladık. Bu süreç içerisinde bizden desteğini esirgemeyen ve işbirliğinde ön ayak olan başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Hastaoğlu ve Cemali, kredi protokolünü imzaladı.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik / Emine Konuk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: