Sivas Ticaret Borsası’ndan Ramazan Yardımı

Sivas Ticaret Borsası Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetimi, Suşehri ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımında...

Sivas Ticaret Borsası Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetimi, Suşehri ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımında bulundu.

Her yıl Sivas il merkezinde gerçekleştirilen Ramazan yardımlarını bu yıl ilçe bazına taşıdıklarını söyleyen Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu, “Her ilçemizde, Ramazan ayı dolayısıyla belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere gıda paketi yardımında bulunmaktayız. Suşehri ilçesinde ise ihtiyaç sahibi 40 ailemize gıda yardımında bulunduk. Amacımız ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin Ramazan ayının güzel ve huzurlu şekilde geçirmesini sağlamaktır” dedi.

Reklam
Reklam

İlçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarından dolayı Sivas Ticaret Borsası Abdulkadir Hastaoğlu’na teşekkürlerini ileten Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Ramazan ayı boyunca ilçede bulunan tüm ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: