Sivas Ticaret Odası’ndan Kurumlara Ziyaret

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Serbest Muhasebeci ve...

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

İlk ziyareti Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’na yapan heyet yeni başkan Hasan Coşkun Erkmen ve yönetimini tebrik etti. Daha sonra heyet Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Başkan Osman Yıldırım ziyarette, Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu’nu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Borsa ziyaretinde konuşan Yıldırım “Üst kurulumuz olan TOBB’a bağlı olarak borsa ve odamız her zaman ortak hareket ediyor. Hem Ankara’da temsil noktasında hem de Sivas’ta her konuda fikir birlikteliğimiz ve işbirliğimiz var. Bu dönemde de işbirliğimizin devam edeceğine inanıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda yaptığınız başarılı çalışmaları bu dönemde de olacağına inanıyor, yeni görevinizin başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu ise “Kardeş kuruluşumuz ile yeni dönemde birlikteliğimiz devam edecek. Her zaman beraber hareket edeceğiz. Seçimlerin ilimize ve üyelerimizi hayırlı olsun" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: