Sivas Vali Yardımcıları Kalaylı Ve Aktaş'tan, STB'ye Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Vali Yardımcıları Ömer Kalaylı ve Mehmet Aktaş, Sivas Ticaret Borsası (STB) Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu ziyaret etti.

SİVAS Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu ziyaret etti. STB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Kalaylı ve Aktaş, Sivas'ın hem coğrafi konumu hem de tarım hayvancılık ve tarihi eserleriyle zengin bir il olduğunu vurgulayarak, "Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardı. Biz de kendilerine iade-i ziyarette bulunarak çalışmalarında başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı. Hastaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Göreve başladığımız günden bu tarafa şehrimiz ve üyelerimiz için çalışmalarımız devam etmektedir. Sivas'a hizmet konusunda vali yardımcılarımızla uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: