Sivas Valisi Kemelek: Önceliğimiz Devam Eden Yatırımlar

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, “Halka daha iyi hizmet verebilmek ve kurumlar arası işleyişi sağlamak en...

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, “Halka daha iyi hizmet verebilmek ve kurumlar arası işleyişi sağlamak en başta gelen görevlerimizden bir tanesidir. Burada devam eden yatırımlar var. Onların bir an önce sonuçlanması için biz de gayret göstereceğiz.” dedi

Valiler kararnamesiyle Tekirdağ Valiliği'nden Sivas Valiliği'ne atanan Zübeyir Kemelek, valilik önünde protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Polis tören mangasını selamlayan Vali Kemelek, daha sonra il protokolü ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Reklam
Reklam

Karşılama töreninin ardından Dr. Hasan Canpolat Salonu’nda basın toplantısı düzenleyen Vali Kemelek, Sivas ilinin kapladığı coğrafi alan itibariyle Konya’dan sonra ikinci büyük, yerleşim yeri itibariyle de Türkiye’nin en önde gelen ili olduğunu söyledi.

Vali Kemelek, vatandaşa sevgi ve şefkatle davranarak aynı zamanda devletin saygınlığına toz kondurmadan bu hassas dengeyi koruyarak toplumsal kalkınmanın hızlandırılması için eski tecrübelerden de faydalanarak çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Valiliğin devletin bütün kurum ve kuruluşlarının oluşturduğu bir teşkilat yapısı olduğunu dile getiren Vali Kemelek şöyle devam etti: “Sivas ili geçmişten bugüne kadar tarihiyle, coğrafyasıyla, önem arz etmiş bir yerdir. Gerek Selçuklular döneminde gerek Osmanlılar döneminde önemli bir konumda olan illerimizden bir tanesidir. Geçmişten günümüze kadar hizmet eden bütün kamu kurum ve kuruşlarının yetkililerine, meslektaşlarıma teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: