Sivas Valisi Kemelek, Suşehri'nde Incelemelerde Bulundu

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

Kemelek, Hükümet Konağı önünde ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakam Mehmet Demiral'dan ilçe hakkında bilgi alan Kemelek, daha sonra Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

Kemelek, Suşehri Belediyesi Aspasya Parkı Sosyal Tesisleri'ndeki yemekte, Sivas'ın çok geniş coğrafyaya sahip olduğunu belirterek, "Sivas'ta farklı iklimler yaşanıyor. Bunların hepsini tek tek görebiliyoruz. Geminbeli'nden bu yörenin çok farklı bir bölge olduğu hemen anlaşılıyor. Yani Karadeniz'den, Akdeniz'e kadar uzanan bir coğrafyadayız. Onun için zamanla halkımızla iç içe olmak istiyoruz. İhtiyaçları yerinde görmek ve bölgeyi daha iyi tanımak için buralardayız. Bunun için böyle bir gezi düzenledik" dedi.

Reklam
Reklam

Yatılı İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden Kemelek, burada öğrencilerle sohbet etti. Hükümet Konağı yapılacak alanda incelemelerde bulunan Kemelek, Demiral ve Sel'den bölge hakkında bilgi aldı.

Muhabir: Faruk Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: