Sivas’a 4 Okul Daha

Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan İl Özel İdaresi Sivas'a yeni derslikler kazandırmaya devam ediyor.Sivas...

Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan İl Özel İdaresi Sivas'a yeni derslikler kazandırmaya devam ediyor.

Sivas İl Özel İdaresi eğitim yatırımları kapsamında 2012 yılı yatırım programında olan 4 okul daha ihale edileceği bildirildi. Merkez Alibaba Mahallesi 12 ve 16 derslikli ilköğretim okulunun ihalesi 19 Kasım 2012 tarihinde yapılırken, okulun 570 gün içerisinde tamamlanacağı belirtildi. Merkez Tuzlugöl Cebecioğlu 18 derslikli ilköğretim okulu yapımı işinin ihalesinin de 6 Aralık 2012 tarihinde yapılacağı ve işin süresi 350 gün olarak belirlendiği kaydedildi. Merkezde yapılacak bir diğer okul ise 100 kişilik Kanuni Anaokulu olduğu, 3 Aralık 2012 tarihinde ihalesi yapılacağı ve okulun 300 gün içerisinde bitirilmesi planlandığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Yıldızeli Bayat Köyü 3 derslikli ilköğretim okulu yapım işinin de 3 Aralık 2012 tarihinde ihale edileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: