Sivas’ın Vergi Rekortmenleri Açıklandı

Sivas’ta 2012 yılı vergi rekortmenleri açıklandı. 2013 yılında verilen beyannamelere göre Kurumlar Vergisi ve Gelir...

Sivas’ta 2012 yılı vergi rekortmenleri açıklandı. 2013 yılında verilen beyannamelere göre Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi'nde Sivas’ın en zenginleri belirlendi. Buna göre Kurumlar Vergisi'nde Mustafa Cesur, Gelir Vergisi'nde ise Turan Çaycı ilk sırada yer aldı.

Sivas’ta en fazla vergi verecek olan mükellefler belli oldu. Sivas Defterdarlığı, 2012 yılı kazançlarına göre vergi mükelleflerini açıkladı. Kurumlar Vergisi'nde İnşaat Proje ve danışmanlık işi yapan Mustafa Cesur 453 bin 950 lira ile ilk sırada yer alırken, Gelir Vergisi'nde ise 135 bin 24 lira ile Turan Çaycı birinci oldu. Kurumlar Vergisi'nde 7., Gelir Vergisinde ise 2. ve 8. sırada yer alan mükellefler ise isminin açıklanmasını istemedi.

Reklam
Reklam

Kurumlar Vergisi'nde ilk 10 mükellef şunlar:
453 bin 950 lira - Mustafa Cesur (Bina proje müh.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: