Sivaslı tekvandocular, Niksar'dan başarıyla döndü

Sivaslı tekvandocular, Tokat'ın Niksar ilçesinde düzenlenen dostluk müsabakalarından başarıyla döndü.

Sivaslı tekvandocular, Tokat'ın Niksar ilçesinde düzenlenen dostluk müsabakalarından başarıyla döndü.

Olimpiyat Spor Kulübü Antrenörü Murat Selam, yaptığı açıklamada, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Niksar Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla 14 Nisan Cumartesi günü düzenlenen çevre iller dostluk müsabakasında Sivas'ı temsil ettiklerini söyledi.

Amasya, Çorum, Ordu, Samsun, Sivas, Yozgat ve Tokat'tan sporcuların katılımıyla düzenlenen müsabakalarda, minik erkekler kategorisinde 36 kiloda Yusuf Oğuzhan Kaya'nın, ümit erkekler kategorisinde 54 kiloda Kürşat Demiroluk'un, 58 kiloda Tunahan Şener'in, 63 kiloda Samet Abiz ve Emrah Aslan'ın, 74 kiloda Ömer Faruk Arslan'ın ringe çıktığını ifade eden Selam, "36 kiloda Yusuf Oğuzhan Kaya, Türkiye Şampiyonası'nda ilk 8'e giren rakibini yenerek altın madalya kazanmıştır. İkinci olan Samet Abiz ise art arda 5 maç yaparak gümüş madalya kazanmıştır. Yarışmaya katılan diğer sporcular ilk tecrübeleri olmasına rağmen başarılı maçlar çıkardıklarından dolayı Tunahan Şener'e bronz madalya verilmiştir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Selam, turnuvaya iştiraklerinden dolayı Niksar İlçe Emniyet Müdürü tarafından kendisine plaket verildiğini kaydetti. Tekvando antrenörü ve milli hakem Murat Selam, "Hedefimiz, Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonalarında şanlı bayrağımızı dalgalandırmak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: