Sivasspor: 1 - Medical Park Antalyaspor: 0

Stat: Sivas 4 Eylül Hakemler: Süleyman Abay, Orkun Aktaş, Gökmen Olgaç Sivasspor: Atilla, Uğur, Navratil,...

Stat: Sivas 4 Eylül

Hakemler: Süleyman Abay, Orkun Aktaş, Gökmen Olgaç

Sivasspor: Atilla, Uğur, Navratil, Rajnoch, Ziya, Kadir, Mehmet Nas, Erman, Grosicki, Cerny, Eneramo

Medical Park Antalyaspor: Ömer, Ali Tandoğan, Ali Turan, Deniz, Minev, İbrahim, Doğa, Tita, Uğur, Ali Zitouni, Necati

Gol: Dk. 31 Mehmet Nas (Sivasspor)

Sarı kart: Dk. 41 Ali Turan (Medical Park Antalyaspor)

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Sivasspor, konuk ettiği Medical Park Antalyaspor karşısında ilk yarıyı Mehmet Nas'ın attığı golle 1 - 0 önde tamamladı.

Reklam
Reklam

7. dakikada Sivasspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada sağ kanattan yerden ceza alanına Grosicki'nin gönderdiği topa, Eneramo dokunamadı. Meşin yuvarlak kaleye paralel gitti. Cerny de dokunamayınca Sivasspor öne geçme fırsatını değerlendiremedi.

31. dakikada Sivasspor öne geçti. Bu dakikada sağ kanatta topu kontrol eden Eneramo, hızla rakip ceza alanına girdi, ancak topu ayağından açınca Mehmet Nas, meşin yuvarlağa yetişti ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1 - 0.

Karşılaşmanın ilk yarısı da 1 - 0 Sivasspor'un üstünlüğünde sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz