Sİvasspor: 1 - Trabzonspor: 0

Stad: 4 EylülHakemler: Süleyman Abay, Kemal Yılmaz, Erdem Bayık Sivasspor: Borjan, Kadir, Grosicki, Erman, Cerny,...

Stad: 4 Eylül
Hakemler: Süleyman Abay, Kemal Yılmaz, Erdem Bayık
Sivasspor: Borjan, Kadir, Grosicki, Erman, Cerny, Faty, Navratil, Murat, Suarez, hayrettin, Uğur
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Zokora, Sapara, Adrian, Volkan, Paulo, Burak
Sarı Kart: Dk. 21 Uğur (Sivasspor), Dk. 32 Burak (Trabzonspor)
Goller: Dk. 23 Pedriel (Sivasspor)

Spor Toto Süper ligin 13. haftasında Trabzonspor’u konuk eden Sivasspor Pedriel’in ayağından bulduğu gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

12. dakikada Trabzonspor’un hızlı atağında Sapara’nın ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Burak, önce toplu Murat’tan kurtarıp kaleyi karşısına aldı. Mutlak pozisyonda Burak’ın vuruşu auta çıktı.
14. dakikada Erman’ın kullandığı faul atışında ceza alanı üzerinde oluşan karambolde Trabzonspor savunmasının ofsayt diye durduğu anda topu önünde bulan ve vuruşunu yapan Murat Akça topu auta gönderdi.
18. dakikada Volkan’ın ceza alanı dışından sol ayakla vurduğu topu Borjan rahatlıkla kontrol etti.
23. dakikada Sivasspor’un golü geldi. Sivasspor sol kanattan Hayrettin ile taç atışı kullandı. Ceza alanı içerisinde topla buluşan Grosicki daha müsait pozisyondaki Pedriel’e aktardı. Pedriel’in plase vuruşu Trabzonspor savunmasına da çarparak ağlarla buluştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz