Sivasspor: 2 - Samsunspor: 1

Stat: Sivas 4 Eylül Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Bülent Gökcü Sivasspor: Atilla, Uğur, Navratil...

Stat: Sivas 4 Eylül
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Bülent Gökcü
Sivasspor: Atilla, Uğur, Navratil ? (Dk. 17 Murat Akça), Faty, Ziya, Mehmet Nas, Kadir, Cerny, Erman, Grosicki, Eneramo
Samsunspor: Ertuğrul, Pal Lazar, Akaki Khubutia, Kemal, Bahai, Fink, Hakan, Yenal, Murat Yıldırım, Zenke, Bance
Goller: Dk. 17 Cerny, Dk. 25 Grosicki (Sivasspor), Dk. 13 Bance (Samsunspor)
Sarı kartlar: Dk. 42 Faty (Sivasspor), Dk. 42 Kemal, Dk. 44 Bance (Sivasspor)

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor, 17. hafta maçında konuk ettiği Samsunspor karşısında ilk yarıyı Cerny ve Grosicki'nin golleriyle 2 - 1 önde tamamladı.
10. dakikadaki Sivasspor atağında, Grosicki'nin sol çapraz pozisyonda yaptığı aşırtma vuruşunda, meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına döndü. Samsunspor'da Bahai, meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
13. dakikada konuk Samsunspor öne geçti. Bu dakikada hızlı gelişen atakta, orta alanda kontrol ettiği topla Sivasspor ceza alanına yönelen Zenke, Bance'ye aktardı, bu oyuncu da ceza alanına girer girmez yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 0 - 1.
17. dakikada Sivasspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Ziya, sol kanatta Erman'ın pasında topla buluştu ve bekletmeden Cerny'e doğru gönderdi, bu oyuncu da düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1 - 1.
25. dakikada Sivasspor, öne geçti. Bu dakikada Ziya'nın ceza alanına gönderdiği topu, Samsunspor savunması uzaklaştırdı. Ceza alanı dışına gelen topu diziyle yumuşatan Grosicki, şık bir vuruşla ağlara gönderdi: 2 - 1.
Kalan dakikalarda iki takımda bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyince Sivasspor, ilk yarıyı 2 - 1 önde tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz