Sivasspor en zor deplasmanına hazırlanıyor

Turkcell Süper Lig'in lideri Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Konyaspor maçıyla ilgili olarak, "En zor deplasmanımıza gidiyoruz, ama inşallah kazanacak gücümüz de var, irademiz de var" dedi.

Ligde 18 Nisan Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bulundukları süreç içerisinde takım halinde gösterdikleri performansın iyi olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Bu hafta çok zor bir deplasmana gideceklerini ifade eden Uygun, Konyaspor'un kadrosunun, futbolcu ve seyirci potansiyelinin iyi olduğunu, bu ekibin başında da saygı duyduğu, çok özel biri olan Giray Bulak'ın bulunduğunu belirterek, "Böyle bir zor deplasmanda açıkçası liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Kazanmak için futbolun bütün güzellikleri sahaya yansıtacağız" diye konuştu.

Takımda ufak çapta sakatlıkların olduğunu, ancak sakatlıkların kendileri için bir bahane olmadığını belirten Uygun, "Çünkü ne olursa olsun, hangi futbolcu hangi dakikada oyuna girerse girsin, karşılığını en iyi şekilde vermesi gerekiyor" dedi.

Uygun, bir soru üzerine kadro anlamında, potansiyel anlamda Konyaspor'un çok üst seviyede olduğunu düşündüğünü ifade ederek, "En zor deplasmanımıza gidiyoruz, ama inşallah kazanacak gücümüz de var, irademiz de var. Biz bize yakışanı inşallah sahada yaparız diyorum" diye konuştu.

Lig sonunda sadece bir takımın şampiyon olacağını vurgulayan kaydeden Uygun, 'Kalan sürecin hepsi zorludur. Sivasspor avantajını da en iyi şekilde kullanmak isteyecektir, inşallah bunu kullanırız" dedi.

Reklam
Reklam

Kırmızı beyazlı ekibin Konyaspor maçı için yarın öğlen saatlerinde Konya'ya gideceği öğrenildi.