Sivasspor Eskişehirspor maçı Lig Tv'de ekrana geliyor

Sivasspor Eskişehirspor ile 4 Eylül Stadı'nda karşılaşıyor. Düşme potasında yer alan Sivasspor ve Eskişehirspor'da hedef galibiyet olarak belirlendi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor Eskişehirspor ile karşılaşıyor. Sivas'ta 4 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 18.00'da başlayacak ve Lig Tv 2'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetirken, yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ve Gökmen Olgaç yapacak.

SİVASSPOR'UN KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜ YOK

Dünyaca tanınan Roberto Carlos yönetimindeki 2. sezonuna başlayan Sivasspor, beklentilerin çok altında bir başlangıç yaptı. Tek galibiyetini 5. haftada evinde Gençlerbirliği'ne karşı alan Sivasspor, yeniden kazanarak yükselişe geçmek istiyor. Geride kalan 8 haftada Sivasspor yalnızca 5 puan toplayabildi ve 17. sırada yer alıyor.

Reklam
Reklam

Eskişehirspor ile oynanacak karşılaşma Sivasspor'da önemli isimler forma giyemeyecek. Sakatlığı devam eden Kadir Bekmezci'nin yanı sıra cezalı durumda olan Cicinho ve Burhan Eşer'de bu maçın kadrosunda yer almayacak. Özellikle sergilediği performansla Beşiktaş'ın takibine giren Cicinho'nun yokluğu Sivasspor için oldukça büyük bir eksik olarak göze çarpıyor.

Bu karşılaşmada Sivasspor'un en önemli gol silahı Aatif Chahechouhe olarak göze çarpıyor. Ayrıca John Utaka'da gol yollarında oldukça etkili bir isim.

ESKİŞEHİRSPOR SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Sezona istediği başlangıcı yapamayan bir diğer ekip ise Eskişehirspor. Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Es-Es geride kalan 8 haftada 7 puan topladı ve Sivasspor'un hemen üstünde 16. sırada yer alıyor. Ligde oynadığı son 2 karşılaşmanın birini kazanan, diğerini ise kaybetmeyen Eskişehirspor bu seriyi devam ettirmek istiyor.

Eskişehirspor'da Sivasspor maçı öncesinde cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Bu sebeple karşılaşmada Ertuğrul Sağlam ideal onbiriyle mücadeleye başlayabilecek.

Reklam
Reklam

Bu sezon Eskişehirspor'un en fazla gol atan isimleri 2 golle Hürriyet Göçer, Erkan Zengin ve Rogelio Funes Mori. Bu isimlerin yanı sıra Mirkan Aydın'da gol yollarında etkinliğiye tanınan bir isim.

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 18.00

Yayın: Lig Tv 2

Stat: Sivas 4 Eylül

Hakem: Serkan Çınar

Sivasspor: Ertuğrul Taşkıran, Abdurrahman Dereli, Manuel Da Costa, Ziya Erdal, Ümit Kurt, İbrahim Toraman, Aatif Chahechouhe, Adem Koçak, Mahdi Taouil, John Utaka, Macauley Chrisantus

Teknik Direktör: Roberto Carlos

Eskişehirspor: Ruud Boffin, Berkay Dabanlı, Birol Parlak, Kamil Ahmet Çörekçi, Erkan Zengin, Goran Causic, Raheem Lawal, Özgür Çek, Ibrahim Sissoko, Mirkan Aydın, Rogelio Funes Mori

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam