Sivasspor evinde geçit vermiyor!

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, geçen sezonla birlikte sahasındaki son 6 maçta yenilgi yüzü görmedi. Sahasında en son geçen sezonun 30. haftasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Sivasspor, bu karşılaşmanın ardından oynadığı 6 iç saha karşılaşmasının beşinden galibiyetle, birinden ise beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş'a 29 Nisan 2007'de yenildikten sonra geçen sezonun 32. haftasında sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalıp, 34. haftasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Sivasspor, bu sezonun ilk 7 haftasında da sahasında başarılı bir grafik çizdi.

Reklam
Reklam

Bu sezon sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1, Gaziantepspor'u 2-0, Gençlerbirliği OTFAŞ Spor'u 1-0, Bursaspor'u ise 3-2 yenen Sivasspor, evinde tam 156 gündür yenilgi yüzü görmedi. Sahasında rakip takımlara geçit vermeyen Sivasspor, ligde şu anda 19 puanlı lider Galatasaray'ın ardından, 1 maç eksiği ile 15 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçı ile ilgili Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun aldığı karar gereği, hanesine 3 puan daha eklenmesini bekleyen ve bu kararın federasyon tarafından tescil edilmesi ile birlikte puanını 18'e yükseltecek olan Sivasspor, bu hafta deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.