Sivasspor evinde geçit vermiyor!

Turkcell Süper Lig'in yeni lideri Sivasspor, geçen sezonla birlikte sahasındaki son 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı beyazlı ekip, 177 gündür sahasında maç kaybetmiyor.

Ligde bu sezon ilk 9 hafta itibariyle aldığı başarılı sonuçlar ve oynadığı futbolla spor otoritelerinin dikkatini çeken ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Sivasspor, dün sahasında Vestel Manisaspor'u 1-0 yenerek Ankaraspor önünde 2 puan bırakan Galatasaray'dan hem liderlik koltuğunu devraldı, hem de sahasındaki galibiyet serisine bir yenisini ekledi.

Reklam
Reklam

EN SON BEŞİKTAŞ'A YENİLMİŞTİ
Sahasında en son geçen sezonun 30. haftasında Beşiktaş'a 1-0 yenilen Sivasspor, bu karşılaşmanın ardından ligde oynadığı 7 iç saha karşılaşmasının 6'sından galibiyetle, birinden ise beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş'a 29 Nisan 2007'de yenildikten sonra geçen sezonun 32. haftasında sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalıp, 34. haftasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Sivasspor, bu sezonun ilk 9 haftasında da sahasında başarılı bir grafik çizdi.

BU SEZON 5'TE 5 YAPTI
Bu sezon sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1, Gaziantepspor'u 2-0, Gençlerbirliği OTFAŞ Spor'u 1-0, Bursaspor'u 3-2 ve Vestel Manisaspor'u 1-0 yenen Sivasspor, evinde tam 177 gündür yenilgi yüzü görmedi.

Geçen sezon ile birlikte sahasında son 7 maçtır rakip takımlara geçit vermeyen Sivasspor, evinde oynadığı bu maçlarda rakip filelere 12 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü.