Sivasspor Galibiyet Hasretini Noktalayamadı

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor'un galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor'un galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Ligde son olarak 20. haftada 9 Şubat'ta evinde Fenerbahçe'yi 2-0 yenen kırmızı-beyazlı ekip, bu galibiyetin ardından bugüne dek geçen 42 günde oynadığı 6 lig maçının 4'ünden mağlubiyetle, 2'sinden beraberlikle ayrıldı. Ligin 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Kasımpaşa'ya 6-2, Elazığspor'a 3-1, Gençlerbirliği'ne 2-1, Trabzonspor'a 4-0 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, Kayseri Erciyesspor karşısında da galibiyet hasretini sonlandıramadı. Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor'un galibiyet hasreti, 6 maça çıktı. Son 6 maçlık periyotta kalesinde 18 gol gören kırmızı-beyazlılar, rakip fileleri ise sadece 7 kez havalandırabildi. Ligin ilk yarısında başarılı bir grafik çizen Sivas ekibi, sezonun ikinci yarısındaki 9 maçta 8 puan toplayabildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: